Monchhichi 22 varer

Viser 1 - 22 af 22
 • Vis her
  200,00 kr

  Den klassiske Bølle Bamse eller -Monchhichi -  som de rent faktisk hedder, er tilbage! Denne klassiske Monchhichi abe er en lille pige med en lyserød hagesmæk og små rottehaler. Dette outfit kan let tages af og på! 

  200,00 kr
 • Vis her
  200,00 kr

  Den klassiske Bølle Bamse, eller Monchhichi som de rent faktisk hedder, er tilbage og mere populær end nogensinde! Denne klassiske Monchhichi dukke er en lille pige med en lilla hagesmæk, små rottehaler og en sut, der kan tages i munden.

  200,00 kr
 • Vis her
  200,00 kr

  Den klassiske Bølle Bamse eller -  Monchhichi -  som de rent faktisk hedder, er tilbage! Denne klassiske Monchhichi abe er en lille dreng med blå hagesmæk og små rottehaler, og hans pels er fantastisk blød, ligesom vi kender den fra før i tiden. 

  200,00 kr
 • Vis her
  250,00 kr

  De søde Bølle bamser - eller Monchhichi -  som de rent faktisk hedder - er tilbage! Denne klassiske Monchhichi pige er iført en fin sommerkjole og et farverigt hårbånd.  Både kjolen og hårbåndet kan tages af.

  250,00 kr
 • Vis her
  250,00 kr

  De populære Bølle bamser eller Monchhichi - som de rent faktisk hedder - er tilbage! Her er det den klassiske pigedukke, som har en sød jakke med blomster på, der nemt kan tages af og på.

  250,00 kr
 • Vis her
  250,00 kr

  De søde Bølle bamser - eller Monchhichi - som de rent faktisk hedder - er tilbage! Her er det den klassiske pige Monchhichi med rottehaler. Hun er iført et smart træningssæt, der består af et par pink bukser og en fin pink jakke med striber og hætte. Tøjet kan let tages af og på.

  250,00 kr
 • Vis her
  250,00 kr

  Den klassiske Bølle bamse - eller Monchhichi -  som de rent faktisk hedder, er tilbage! Monchhichi pigen har ternet skjorte og bukser på. Håret er sat med sløjfe på toppen af hovedet. Alt outfit kan tages af!

  250,00 kr
 • Vis her
  250,00 kr

  Den klassiske Bølle bamse - eller Monchhichi  - som de rent faktisk hedder, er tilbage! Monchhichi drengen er klædt ud som sømand og har både hat og bluse på.  Alt tøjet kan tages af!

  250,00 kr
 • Vis her
  260,00 kr

  De søde Bølle bamser - eller Monchhichi -  som de rent faktisk hedder - er tilbage! Denne klassiske Monchhichi pige er iført fuldt fekostume og har rottehaler i håret. Både kjolen og hårbåndet kan tages af.

  260,00 kr
 • Vis her
  250,00 kr

  De populære Bølle bamser eller Monchhichi -  som de rent faktisk hedder - er tilbage! Her er det den klassiske Monchhichi dreng, som er iført rød bluse og klapbukser med hvide og blå striber. Både bluse og bukser kan tages af.

  250,00 kr
 • Vis her
  250,00 kr

  Den klassiske Bølle bamse - eller Monchhichi, som de rent faktisk hedder, er tilbage! Monchhichi drengen har grå bukser og en smart T-shirt med et populært moustache-motiv på. Både bukser og bluse kan tages af.

  250,00 kr
 • Vis her
  260,00 kr

  Den klassiske Bølle bamse - eller Monchhichi -  som de rent faktisk hedder -  er tilbage! Monchhichi drengen har komplet piratkostume på med hat, klap for øjet, stribet bluse og bukser.  Hele udklædning kan tages af.

  260,00 kr
 • Vis her
  300,00 kr

  Den populær Bølle bamse eller Monchhichi - som de faktisk hedder er tilbage! Her er det en sød sygeplejeske, der har en lille nyfødt Monchhichi abe i en slynge på maven. Monchhichi dukken kan få tøjet og hatten af, og den lille baby abe kan tages ud af slyngen og leges med for sig selv. 

  300,00 kr
 • Vis her
  190,00 kr

  De søde Bølle bamser - eller Monchhichi -  som de rent faktisk hedder - er tilbage! Denne er deres baby-udgave af de klassiske bamser, også kaldet Bebichhichi. Den kommer med en blå hagesmæk og sut.  Dukken har samme bløde pels som altid.

  190,00 kr
 • Vis her
  190,00 kr

  De søde Bølle bamser - eller Monchhichi -  som de rent faktisk hedder - er tilbage! Denne er deres baby-udgave af de klassiske bamser, også kaldet Bebichhichi. Den kommer med en pink hagesmæk og sut.  Dukken er dejlig blød og har fine rottehaler. 

  190,00 kr
 • Vis her
  190,00 kr

  Den klassiske Bølle bamse - eller Monchhichi - som de rent faktisk hedder - er tilbage! Denne Monchhichi baby, eller Bebichhichi, har blå sparkedragt på samt en sut i snor rundt om halsen. 

  190,00 kr
 • Vis her
  190,00 kr

  Den klassiske Bølle bamse - eller Monchhichi -  som de rent faktisk hedder, er tilbage! Denne Monchhichi baby, eller Bebichhici, kommer i en pink sparkedragt ,og dukken har sin sut hængende om halsen. Monchhichi aben er stadig ligeså blød som de klassiske bamser. Bemærk! Det er bamsen i pink sparkedragt der fås ved bestilling. Den blå bestilles ved siden af.

  190,00 kr
 • Vis her
  250,00 kr

  Den klassiske Bølle bamse - eller Monchhichi -  som de rent faktisk hedder, er tilbage! Denne Monchhichi bedstemor har lang blomstret kjole med forklæde på, som kan tages af.    

  250,00 kr
 • Vis her
  250,00 kr

  De klassiske Bølle bamser - eller Monchhichi -  som de rent faktisk hedder - er tilbage! Her i en af de nyeste modeller - en sød gammel abe. Monchhichi bedstefaren har gammeldags tøj på - bukser med seler, ternet skjorte og sløjfe. Tøjet kan let tages og på.

  250,00 kr
 • Vis her
  500,00 kr

  Den klassiske Bølle Bamse -  eller Monchhichi - som de rent faktisk hedder, er tilbage! Denne klassiske Monchhichi abe har fået vokseværk! Drengen og pigen med rød og lyserød hagesmæk er fuldstændig, som vi kender dem - samme bløde pels, samme hagesmæk, men de kan sutte på tommelfingeren, som før Sekiguchi ændrede det til en sut.  Hagesmækken kan tages af!

  500,00 kr
 • Vis her
  140,00 kr

  Den klassiske Bølle bamse - eller Monchhichi -  som de rent faktisk hedder, er tilbage, og til dukkerne på 20 cm fås også tøj, der passer til. Kjolesættet til Monchhichi bamserne er komplet med en blå kjole, stribede leggings, et blåt hårbånd og lyserøde sneakers. Bemærk! Dukken medfølger ikke men kan købes separat.

  140,00 kr
 • Vis her
  140,00 kr

  Den klassiske Bølle bamse - eller Monchhichi -  som de rent faktisk hedder, er tilbage, og til dukkerne på 20 cm fås også tøj, der passer til. Det gule sommersæt består af en pink og gul bluse, stribede bukser, en sommerhat med blomster og selvfølgelig også lyserøde sko. Bemærk! Dukken medfølger ikke men kan købes separat.

  140,00 kr
Viser 1 - 22 af 22