Tiny Copenhagen er et dansk firma der både fremstiller og distribuerer legetøj og slik, som vi selv elskede da vi var børn ❤

Tiny Copenhagen egenproduktion består af små stykker retro legetøj eller lækkert slik, der minder en om gamle dage. Legetøjet egner sig fantastisk godt til skolegaver, kalendergaver, små gaver til børnefødselsdagen, eller hvis barnet skal have en lille gave efter et lægebesøg eller til rejsen.

Hvem kan f.eks. huske de sjove professorterninger, mini kameraet med billeder, metalspiralerne der kunne "gå" ned af trappen, slik-læbestiften eller farvestrålende hoppebolde rent faktisk kunne hoppe rigtigt højt?

Legetøjet leveres i flotte gennemsigtige krukker med skruelåg. Sortimentet vokser og ændres hele tiden, så der altid er noget nyt og sjovt at finde.

Udover vores egne produkter er Tiny Copenhagen også skandinavisk distributør for de søde MONCHHICHI og BEBICHHICHI bamser. De små aber der var kendt som både Bølle og Bimse bamsen op igennem 70erne og 80erne, bringer stadig smilet frem hos alle der kan huske dem fra dengang og alle de nye børn som ser dukkerne for første gang.

Take a trip Down Memory Lane with Tiny Copenhagen ❤

BEMÆRK! Vi har intet salg til private, men henviser meget gerne til nærmeste forhandler.

Kontakt os hvis du ønsker at forhandle MONCHHICHI bamserne eller TINY CPH krukkerne med legetøj i din butik eller webshop.

Contact:
Tiny Copehagen
Østerbrogade 142
2100 København Ø.
Tlf.: +45 5382 1771

Mail: tiny@tinycopenhagen.dk